Kontakta oss

Translate

Försäljning

Våra egna försäljningsställen i Aneby, Eksjö och Nässjö hade öppet sista dagen för säsongen torsdag 13 augusti. Tranås torg hade öppet fredag 14 augusti.

Vi tackar vår fantastiska personal och er direktkunder för ännu en härlig sommar tillsammans 🍓

Bär kommer vi fortsatt att ha tills frosten nyper blommorna fram i oktober, men i mindre volymer. Dessa bär kommer finnas på butikernas frukt och grönt avdelning. Den 19 augusti upphörde vi med egna leveransrundor, nu går allt vi plockar i parti till förmedlare och hamnar bla på Mathem.

REKO-utlämningar

Under sensäsongen (augusti-oktober) kan vi vid utvalda tillfällen erbjuda färdiga REKO-backar eller REKO-påsar med hallon och/eller jordgubbar. Håll extra koll dagarna före utlämning, oftast vågar vi inte ta beställningar för mer än en eller två utlämningar åt gången. Och heller inte särskilt många dagar i förväg.

Vi tar betalning i förväg via Swish för företag. 

Det går alltid att höra av sig till oss för att visa intresse, men eftersom både tillgång och efterfrågan varierar kraftigt beroende på väder, säsong och fält är det svårt att lova något mer än dagar i taget. Eftersom alla REKO-utlämningar är på kvällstid så måste de passa in med familjens övriga aktiviteter.

Vi kan inte hantera beställningar på specifika antal askar utan erbjuder alltid färdiga paket i form av en REKO-back eller REKO-påse, se specifikt inlägg för aktuella erbjudanden.

Observera också att REKO inte har tillstånd för styckförsäljning vid utlämning, allt måste vara förbeställt.