Kontakta oss

Translate

Om oss

Familjen Netler

Familjen Netler

Vem är vi egentligen? Oberga Bärodling är ett mindre familjeföretag som består av jordgubben Pontus & jordgumman Pernilla samt våra små kart Rasmus 10 år och Robin 8 år.

Vi gör vår 12:e säsong på Oberga gård som vi arrenderar del av, vi lever på bärodlandet sedan flera år tillbaks. Vi är lediga om vintern och åker då gärna skidor både utför och på längden samt så gillar vi att resa och äta oss runt i världen.

Ofta får vi frågan ”äter ni fortfarande jordgubbar”. Svaret? Varje dag. Året runt. Färska bär under vår egen säsong, och via hemmagjord sylt, saft och kräm resten av året. Och det är lika gott varje gång!

Vi vill trycka på att vi är er lokala odlare och att våra bär kommer direkt från vår odling belägen vid sluttningarna mot Gripenberg mellan Tranås och Gränna i Småland. Bären är lokalproducerade av oss på Oberga Bärodling för konsumenter i närområdet. Vi sköter alla steg själva, från planta till kund. Vår affärsidé är att odla, leverera och sälja lokalproducerade bär av hög kvalitet i närområdet från mors dag tills frosten kommer på hösten.

Vi är certifierade enligt IP SIGILL:s regelverk för alla våra bär och får därmed märka våra produkter med Svenskt Sigill. Detta odlingssätt innebär bla att vi utifrån givna regler skonar miljön, säkrar kvaliteten och säkerheten på våra produkter samt är måna om arbetsmiljön på gården.

Vi har kollektivavtal både på gården och inom försäljningsorganisationen. Schyssta bär helt enkelt.