Kontakta oss

Translate

Bärförsäljare sommarjobb

Som bärförsäljare hos oss jobbar man självständigt med ansvar för försäljning och kassa. Vi vill betona att tjänsten innebär försäljning av bär, att det inte enbart är att ta betalt som gäller. Du kommer sälja och det gäller att få kunderna att köpa just våra bär. För det behöver du vara öppen och social.

Tjänsten är en deltidsanställning med schemalagda arbetspass om högst 4,5 timmar/pass om man är under 18 år, 5 hrs/pass om man är över det. Allt för att följa den lagstiftning som gäller för minderåriga. Minsta arbetstid är 4 veckor i sträck, upplärning och introduktion tar tid och man behöver sen tid på sig att bli varm i kläderna.

I ansvaret för kassa ingår registrering av artiklar, betalning med såväl kort som kontanter och att ta ut kassarapporter. Med ständig kundkontakt är man företagets ansikte utåt och får självständigt hantera eventuella klagomål och andra problem. Utöver det direkta försäljningsarbetet så ingår uppgifter såsom kvalitetskontroll och inrapportering av aktuellt lagersaldo.

Pontus & Pernilla Netler, ägare

Personlig lämplighet, trevlig och glad samt vänligt kundbemötande är egenskaper vi söker hos våra försäljare. Tekniskt intresse är en fördel då tidsrapportering sker digitalt samt så hanterar man kassaterminal och kortläsare på sina arbetspass.

Internutbildning sker i tre steg;

  • genom att titta på en film om arbetet
  • gemensam infoträff
  • intropass bredvid van försäljare

Det är ett flexibelt arbete med mycket eget ansvar. 

Arbetsplatsen är utanför Icabutiker där vi hyr försäljningsplats samt kylplats och på torg. Tillgång till toalett finns.
Arbetet som bärförsäljare riktar sig till sommarledig gymnasieungdom i åldrarna 16-17 år.

Vi har kollektivavtal avseende detaljhandel med Handelsanställdas förbund.
Lönen är reglerad genom detta avtal och går i en trappstege utifrån ålder.

För att arbeta hos oss skall du som lägst fylla 16 år under det året du söker jobb (född 2004) för eftersom de arbetsuppgifter jobbet som bärförsäljare innebär kräver det. 

Skicka in en ansökan enligt mallen nedan till den mail som matchar den ort du söker till:

jobb.aneby@oberga.se
jobb.eksjo@oberga.se
jobb.tranas@oberga.se
jobb.nassjo@oberga.se

Information vi efterfrågar:

  • Vad heter du?
  • När är du född?
  • Var bor du?
  • Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon och epost
  • Under vilken eller vilka perioder kan du jobba/inte jobba? (När slutar du skolan? Har du några resor inplanerade? När börjar skolan igen? Viktigt att detta sen stämmer med verkligheten eftersom man anställs efter tillgänglighet och hur det passar ihop med övriga sökandes tider).
  • Ev referenser

Samt så vill vi gärna att du skriver lite om dig själv, vad du gör om dagarna och vad som förgyller din fritid.
Bifoga gärna ett foto på dig så att vi får ett ansikte på namnet.

Vi tar enbart emot ansökan via epost. Ansökningar som ligger utanför det som är angivet ovan har vi ingen möjlighet att besvara. Vi riktar in oss på de som sökt och håller sig inom kravspecifikationen.

För orter där vi inte har försäljning så kan vi tipsa om våra länkar till kollegor ute i högerkanten.

Comments are closed.