Kontakta oss

Translate

Hallonplantor

Då så alla hallonlovers, nu börjar vi plocka ut plantor för avhämtning utanför vår hall på Oberga under fredag eftermiddag. Den ligger på tvären mellan lagårdarna. Kör rakt fram i fyrvägskorsningen när ni passerat vita mangårdsbyggnaden så kommer ni till lagårdarna.

Swisha betalningen till 123 081 11 74 när du hämtat din beställning. Kvittot kommer ut i kassamaskinen på kontoret, vill du ha ditt kvitto så meddela oss det, annars slängs det.

1-4 st 70 kr/st
5 st 300 kr
10 st 500 kr

Ta med något att skydda ditt fordon med, plantorna är yviga och jordklumpen släpper lite jord och fukt. Sopsäckar eller IKEA-kassar funkade bra för kunderna på REKO-utlämningarna i veckan. Det går ner två plantor i en sopsäck.

Vi har på vår Facebooksida skrivit upp er som i det tidigare inlägget skrivit avhämtning eller inte skrivit att ni hämtar på REKO, vi vore tacksamma om ni under ert namn skriver när ni tänkte hämta så vi vet när vi behöver plocka ut fler plantor. Plantorna står nämligen bäst i fält fram till avhämtning, då har de tillgång till kontinuerlig bevattning.

Det är sommarhallon av sorten Glen Ample, nedklippta till ca 1-1,2 m höjd och har ett väl utvecklat rotsystem på ca 10 liter. Räkna med en mindre skörd första året och full skörd andra året.

Comments are closed.