Kontakta oss

Translate

Obergafamiljen är stor

Nu har sista ansökningsdag passerats och vi har börjat gå genom ansökningarna till platserna som bärförsäljare hos oss. Totalt rör det sig om ca 50 platser.

Alla kontrakt med butikerna är inte klara ännu, men vi hoppas få det klart inom kort.

Vi är många ungdomars första kontakt med arbetslivet, ett första steg i att bli vuxen och ta hand om och sköta sin egen ekonomi och att ta ansvar för mer än sig själv.

Ungdomarna i försäljningsorganisationen får hemma se en av oss tillverkad introduktionsfilm, sen deltar de i en gemensam introträff där vi skriver kontrakt och man får vetskap om oss, om företaget, om odlingen och det stora runt omkring såsom skatt, löneutbetalning, schema, myndighetskontroller mm. Slutligen så går man bredvid en van försäljare och lär sig de mer arbetsspecifika rutinerna, intropass kallar vi det för.

Efter detta är man fullt ut medlem i den stora Obergafamiljen som består av en otrolig mängd personer som varit försäljare åt oss genom åren. Vi gör vår elfte säsong som egna, innan dess har man haft försäljning i egen regi sedan 90-talet.

Att vara ungdomsarbetsgivare sätter vi stort värde vid, vi är stolta över att ta emot dessa arbetsvilliga fantastiska ungdomar som ni kunder möter som vårt ansikte utåt i försäljningen av våra #obergagubbar 🍓

Nåja, ibland får även mormor hoppa in (bilden). Obergafamiljen är som sagt stor 🙂

Comments are closed.