Kontakta oss

Translate

Chaufför/Bärleverantör behovsanställning

Arbetet gäller främst innan sommarlovet för sommarjobbarna börjar, från slutet av maj till slutet av juni med chans till förlängning.

Som chaufför hos oss så kör man ut bär till butiker och till våra försäljningsställen i butiksentréer och på torg. Visst säljarbete mot butik förekommer också.

Man arbetar som företagets kontakt med butikerna. Under torgsäsong så monterar upp och tar ned torgstånd på de orter där vi står på torget (Tranås och Eksjö). Man är ansvarig för kvalitetskontroll av varorna man levererar. Försäljningsarbete kan förekomma som rastavlösare eller inhoppare.

Vi kör veckans alla dagar, man arbetar på rullande schema tillsammans med de andra chaufförerna.

Arbetet utgår från Oberga Gård, som ligger mellan Tranås och Gränna. Du bör alltså vara bosatt i närheten. Du måste ha fyllt 18 år och ha minst B-körkort. God fysik är ett krav då det förekommer en del kroppstungt arbete. God initiativförmåga och erfarenhet av att arbeta självständigt är meriterande då det ofta är snabba puckar och kort beslutsväg.

Det är ett flexibelt arbete med mycket eget ansvar. Då det är levande gröda vi arbetar med så styr den arbetet. Vi kör dagliga rundor på Höglandet och i södra Östergötland. Bärsäsongen drar i år igång i slutet av maj och håller på till slutet oktober. Arbetstiderna varierar utefter säsong och tillgång.

Personlig lämplighet, trevlig och glad samt vänligt kundbemötande är egenskaper vi söker hos vår personal i försäljningsorganisationen. Tekniskt intresse är en fördel då tidsrapportering och leveranser sker digitalt samt så hanterar man kassaterminal och kortläsare på sina arbetspass. Jobbet är heltid och man måste kunna flytande svenska då det förekommer en del säljarbete samt kontakt med butikerna.

Skicka in en ansökan till jobb.logistik@oberga.se enligt mallen nedan

Information vi efterfrågar:

Vad heter du?
När är du född?
Var bor du?
Kontaktinformation: hemadress, hemtelefon, mobiltelefon och epost
Under vilken eller vilka perioder kan du jobba/inte jobba?
Ev referenser

Samt så vill vi gärna att du skriver lite om dig själv, vad du gör om dagarna och vad som förgyller din fritid.

Vi tar enbart emot ansökan via epost. Ansökningar som ligger utanför det som är angivet ovan har vi ingen möjlighet att besvara då de har en tendens att ta över våra mailboxar. Vi riktar in oss på de som sökt och håller sig inom kravspecifikationen.

Comments are closed.