Kontakta oss

Translate

Hallonbakning

Räddade undan lite hallon som av misstag stått för varmt och inte kunde säljas.

Blev hallonpannacottapaj och en smulkaka med hallon
Klicka på länkarna för recept 🙂

Båda gjorda med kvarg.
Hallonkvargen till pannacottan fick en härligt rosalila färg, vi gjorde vår egen hallonkvarg med hälften hallon/hälften kvarg.

På hallonsmulkakan lade vi rejält med hallon ovanpå kvargblandningen och sen på med smuldeg ovanpå.
Försvinnande god hallonkaka. Tyckte alla i familjen, så nu är den borta 😆

Hallonpannacottapajen var en mer vuxen syrlig smak, den fick vi behålla ifred, tackar tackar 😉 

#obergahallon #obergabärodling #oberga #närodlat #närproducerat#lokalproducerat #frånegenodling #svenskahallon #svenskabär#svensktsigill

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>