Kontakta oss

Translate

Trötta premiärlejon

Många kan kanske tro att vi är en stor aktör med obegränsade resurser. Men företaget är faktiskt bara 2 personer, plus att vi anställer chaufförer, plockare, gårdsarbetare och försäljare utefter behov och säsong.

Men just nu är vi bara herr och fru jordgubbe med våra 2 smultron till söner plus 14 plockare/gårdsarbetare.

Pontus är snacksalig och pratar mest i telefon med butiker för att sälja in oss, och så levererar han. Pernilla har hand om plocket från arla morgonstund och sen så levererar hon delar av beställningarna plus uppdaterar på hemsida och sociala media. Så ser det ut just nu. Sen skall övrigt gårdsarbete hinnas med och ekonomi/löner/personal skall skötas. Och barnen, de behöver sin föräldratid de med. Lyckligtvis älskar de att vara med i verksamheten. De är födda in i det och vet inget annat.

Vilken tur att dygnet har 24 timmar!

Vi anser att sociala media och hemsida är viktiga delar i vårt företagande, dels för att vi är väldigt öppna med vårt odlande och vill gärna ge en insyn i vårt liv. Sen så är det i rent marknadsföringssyfte. Vi kan inte lägga några större resurser på annonser eller annan betald reklam. Dessutom gillar vi att marknadsföra varandra, att stötta och promota det lokala handlandet och de lokala handlarna är oerhört viktigt för oss.

Så här träffas vi just nu, vi tar en selfie och skickar till den andre. Haha!

From måndag har vi 2 chaufförer så då kan vi ta tag i de sysslor som fått stå tillbaks sen bären började mogna fram i ett rasande tempo 🙂 Vi har alltid som mest att göra i början av försäljningssäsongen, innan skolorna slutat.

Comments are closed.