Kontakta oss

Translate

Säljtävlingen är avgjord

I år har vi haft en tävling bland de anställda för att höja korthandeln i våra egna försäljningsstånd. Vi insåg att vi alla gemensamt måste jobba för att ändra ett köpbeteende då kontanter innebär en risk för ungdomarna som arbetar åt oss. Där är försäljarna själva ett viktigt medel för att nå er kunder och få er att tänka annorlunda. Vårt budskap har varit: Vi tar inte bara gärna kort, vi tar helst kort!

Det har varit en tvåstegstävling, dels har våra 7 orter (Mjölby, Boxholm, Tranås, Aneby, Eksjö, Nässjö och Jönköping) tävlat mot varandra om att få högst andel kortköp på orten. Sen så har det även varit en individuell del där bästa enskilda försäljaren med högst andel kortköp vinner.

Priser i tävlingen: 500 kr/person i vinnande lag och 1000 kr för bästa enskilda försäljare.

Kortandelen har i år varit hela 55%! 2014 låg vi på 40%, så det är ett rejält skutt uppåt som försäljarna jobbat fram. Bra jobbat allihopa!

Priset till bästa enskilda försäljare går till… SARA i Aneby!
Grattis, du har jobbat hårt och fått hela 81,3% av din försäljning betald med kort utanför Ica Supermarket i Aneby!

Sara

Sara

Topp 3 enskilt:
1. Sara Aneby 81,3%
2. Ingrid Boxholm 73,4%
3. Rosita Boxholm 72,6%

Bästa ort är… BOXHOLM! 65% kortandel, bra jobbat av hela gänget!

Boxholm 2015

Boxholm 2015

Vinnarteamet som sålt Obergagubbar utanför Ica Nära i Boxholm i år består av Rebecca, Wilma, Rosita, William, Madelene och Ingrid

Topp 3 ort:
1. Ica Nära Boxholm
2. Ica Supermarket Eksjö
3. Netto Jönköping Vätterslund

Stort tack till alla kunder som hjälpt oss alla på Oberga att höja säkerheten! Nästa år siktar vi högre, tillsammans fixar vi det!

Alla försäljare som varit anställda över 2 veckor har deltagit i tävlingen. Vinnarna kontaktas även via mail. Av säkerhetsskäl presenteras ingen fullständig resultatlista här. 

Comments are closed.