Kontakta oss

Translate

Arbetsvilliga ungdomar

Idag var det extra kul att öppna tidningen. Framsidan av Tranås Tidning pryds av våran anställde Hugo. En driven ung man, det visste vi ju redan. Igår prisades hans företagsidé när entreprenörsskolan UngDrive hade avslutning i stadshuset.

Hugo arbetar varje morgon från kl.05 på plocket som kvalitetskontrollant på tjänsten gårdshjälp. På bilden inne i tidningen ser vi även en av våra chaufförer Zaki, som utöver sitt logistikjobb hos oss också gått entreprenörsskolan i sommar.

Kom inte och säg att ”ungdomar” är lata, dessa killar har kört med dubbla jobb större delen av sommaren. Imponerande! Det bådar gott för framtiden att ha så engagerade ungdomar i samhället.

Vi vill även passa på att ge alla våra ungdomar inom plock/försäljning/logistik en stor eloge för er arbetsvilja och arbetsmoral. 65 stycken är ni i år som sommarjobbar hos oss. Ni har självmant sökt jobb hos oss, ni har sedan med bravur utfört arbetet som är mer än att bara väga in backar, köra lastbil eller ta betalt för bär. Det är ganska så komplexa tjänster vi har eftersom verksamheten består av levande gröda och direktkontakt med plockare och kunder. Det är många gånger snabba ryck och sällan likadant från en dag till annan. Hurra för er! Utan era insatser vore vi inget.

Comments are closed.